diumenge, 11 de novembre del 2012

I ara també el premi EUTERPE!!!!!



Ahir dissabte 10 de novembre de 2012, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, celebrà a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA) la XIII Gala de la música valenciana. L’acte comptà amb l’actor Miguel Ángel Fernández com a mantenedor, i la participació de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV dirigida per Francesc Xavier Martínez Martínez.

Al remat el jurat considerà que, “El mirall pautat”, era mereixedor de rebre el premi Euterpe d’investigació musical 2012. Aquest fou arreplegat pels seus autors, de mans del diputat de cultura de la Diputació d’Alacant Juan Bautista Roselló i del directiu de la FSMCV Ernest Llorens.

Entre els guardonats en aquesta convocatòria, també destacaquen els premis que han rebut els amics de la Societat Musical “La Tropical” de Benigànim per la producció i realització del CD “Huracains”, i el rebut per José Vicente Egea Insa en la modalitat de composició de música per la festa, per la marxa cristiana “Tot compartit”.

Una gala marcada per la crisi i les retallades que sofreix l’associacionisme bandístic valencià, en la qual el president Josep Francesc Almeria, finí amb un obituari pel ja extint Institut Valencià de la Música, què descanse en pau!