divendres, 10 d’octubre del 2014

Acte pre-congressual a Quatretonda


Poc a poc va acostant-se el gran moment que suposarà el IV Congrés que l’Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida (IEVA) que s’ultima a la veïna vila de Benigànim pels dies 28 i 29 de novembre.

Ara bé, per preparar el camí per aquest esdeveniment cultural, l’IEVA a enllestit tota una sèrie d’actes pre-congressuals. En el cas de Quatretonda, tenim la sort que el proper divendres 24 d’octubre acollirà la conferència “Els fundadors de Quatretonda i Llutxent: els noms i llinatges des de Jaume I a la Germania” a càrrec de l’historiador albaidí Vicent Terol i Reig.

Paga la pena recordar com l’amic Vicent Terol és doctor en història moderna i director de l’Arxiu Municipal d’Ontinyent. I podem afirmar sense por a badar, que és un dels millors medievalistes de les comarques centrals del País Valencià, a més d’expert en la Germania valenciana i gran lletraferit del nostre passat.

Per tant cal que tothom s’apunte en les seues respectives agendes aquesta data, i recorde que l’acte es durà a terme lo dit dia 24 d’octubre, a les 19,30 hores al Saló d’Actes de la casa de la Vila de Quatretonda, sent a més, d’entrada lliure.